top of page

Profilen ...

Jeg er crossdresser, er født 1964, 177 cm, 71 kg, biseksuel, slank eller tynd, har nemt til smil og næsten altid i godt humør. Prøver altid at finde det gode og positive i livet, ryger ikke og drikker kun i selskab.
Jeg bruger rigtig meget tid på internettet, jeg ved hvordan man klarer sig selv, jeg kan lave mad, gøre rent, kort sagt holde hus og hjem, men når alt er lavet nyder jeg tiden på nettet.

Jeg er meget åbenminded, holder meget af at udforske og på en eller anden måde prøve nye ting i den seksuelle verden, men anser mig stadigvæk som nybegynder. Jeg ved og tror på at livet er meget mere end sex. Jeg er vild med at have og bære lange kjoler ;-) Jeg er underdanig og til Dominans, bondage og andre interessante ting i denne verden - er IKKE til hård S/m. Jeg kan dog godt lide lidt leg i denne retning .. ;-)

Jeg elsker at klæde mig i gulvlange vidde kjoler eller også i kjoler med "hubble" skørt - begge ting bringer en følelse op i mig, som får mig til at føle mig mere feminin (sub-fem).

Jeg bryder mig ikke om at skulle tideligt op, men i det rigtige selskab er alt muligt ;-) .. Går normalt ikke tidligt i seng, men kan blive "tvunget" hvis man ønsker det ;)

Jeg har rigtig mange venner i det virkelige liv, de fleste er veninder - har også rigtig mange venner på nettet, igen flest veninder.
Mennesker som på en eller anden måde kommer i forhold med mig, vil være nødt til at accepterer at jeg altid har tid til og er der for mine venner.

 

Folk som lyver for mig eller på anden måde bedrager mig, vil aldrig kunne få mit venskab.

I mit liv er en aftale en aftale og et ord er et ord - og selvfølgelig så bliver et løfte altid overholdt.

Som "pigen" er jeg altid den underdanige, stille og prøver at være effektiv, ved at holde hus m.m. Mens jeg som "fyren" er den hård-arbejdende udenfor hjemmet, men når jeg er hjemme, er jeg doven og nyder at slappe af.

Jeg er ikke til telefonsex, cybersex eller anden form for overfladisk sex !!

Har du spørgsmål - er du velkommen til at spørge mig.

Copyright 2012 - site made by sissy kazzie
bottom of page