top of page

Drømme - Fantasi eller virkelighed i fremtiden, ved jeg ikke - men drømmene er sat op i uvilkårlig rækkefølge.

Ved at hvad jeg har skrevet her, er drømme men hvem ved om det er drømme eller om det er noget som sker i mit liv i fremtiden ?
Det er altid svært at beskrive en drøm, fordi at det er en drøm - ofte er det brudstykker og intet sammensat eller færdigt - men jeg vil prøve at forklare, hvad jeg har fået ud af mine drømme.
Hvem drømmer ikke om at leve lykkeligt resten af livet - ok, du ved hvad jeg mener. Men for at komme tættere på dette, vil jeg prøve at forklare de drømme, jeg har i mit hoved - jeg håber at du lide nogle af dem ;-)

Jeg kom i tanke om, at modparten i drømmene, både kan være kvinder og mænd, da jeg jo er bisexuel ;-)

Husk, at ingen siger at en drøm behøver blive virkelighed ;-)1:

Drømmer om at møde en person, jævnaldrende eller ældre end mig, som ønsker sig en datter,  og derfor vælger derfor at skabe sin egen datter ud af en fyr som findes perfekt til lige det formål.

Personen opdrager og træner sin "datter" fra bunden - med ble, pottetræning og altid klædt i de sødeste prinsesse kjoler. Datteren bliver holdt i en alder af ca 2-5 år med hjælp fra både påklædningen som passer til en pige i den alder men også ved armning da "mor" har mælk i brysterne, livet styres således både ved påklædningen som en sød ung kjoleklædt pige i den alder, men også ved altid at skulle "spise" ved "mors" bryst. Alderen vælges fra dag til dag eller uge til uge eller ... 

På denne måde havde personen sin datter resten af "hans" liv.

2:

Drømmer om at blive "kidnappet" af flere ældre personer, som ønsker deres egen pige, som de kan klæde og udnytte som det passer dem.

Drømmen her er således at jeg vil blive sendt rundt mellem dem, så de alle havde mulighed for at bruge/misbruge mig.

Alle personerne ville være enige om, at jeg altid skulle være klædt i helt lange kjoler, som ville gøre det svært for mig at bevæge mig omkring.

3:
Drømmer om at være under kontrol af en Hersker/Herskerinde, som lærer mig at være Hans/Hendes "egendom", som altid er klædt i kjoler hvor nederdelen er så snæver, at skridtene er så små, at jeg ingen mulighed har for at løbe væk fra Hende.

Samtidig mener Han/Hun også at mit besvær med at bevæge mig, er ydmygende og holder min bevægelsesfrihed fra mig.

4:
Drømmer om at blive forført af en person, så grundigt at jeg ikke sanser at personen tager alt mit tøj af mig og giver mig en Southern Belle kjole (1850'er kjole fra sydstaterne) på, endvidere sanser jeg heller ikke at personen binder mig, og derved har 100% kontrol over mig - først da jeg får en gag i munden, sanser jeg det og der er det for sent.

5:
Drømmer om at være hustru for en mand, hvor manden arbejder og tjener til agen og vejen, mens hans hustru har ansvaret for hus og hjem.

Manden forlanger at hustruen altid er klædt i 50'er stil, med lange og store skørter under kjolerne.

6:
Drømmer om at blive forført så alle sanserne er helt fortabt, og da de endelig kommer til live igen, opdager jeg at jeg er i en sådan tilstand, at mit liv er blevet som en "levende dukke" - ikke i stand til at gøre modstand eller gøre andet end hvad en dukke kan gøre. Dukken bliver holdt i den tilstand ved hjælp af hypnose.

7:
Drømmer om at blive forført eller overtalt af et ældre ægtepar til at være den niece de altid har ønsket sig, som de har i deres varetægt og derfor bestemmer hvordan hun er opdraget og klædt, som den specielle pige, de altid klæder i ekstrem feminine kjoler med masser af skørter.

8:
Drømmer om at være en "datter" for en SugarMommy eller SugarDaddy, der ønsker at holde deres datter klædt i helt lange kjoler og nederdele, med flere skørter under. De ønsker at deres datter bor hos dem, så de kan træne og opdrage deres datter til at blive den komplette datter, efter deres ønsker og ideer.

 

9.

​Drømmer om at blive holdt "fanget" altid med kyskhedsbælte på, altid klædt i det feminine, ultra lange med masser skørter under, korset til at forme min figur mere feminint, måske i lænke så muligheden for at stikke af, ikke er der - og denne vej blive oplært til at være kvinden/pigen som "blot" skal være til rådighed og et kønt syn, samt passe hjemmet.

​Blive klædt på hver eneste dag af fangevogteren, måske sminket og gjort køn til fangevogterens tilfredsstillelse.

Blive konstant holdt i "kort snor" - evt. med gag uden mulighed for at sige noget - evt. med blindfold uden mulighed for at kunne se, hvad kommer der så.

Copyright 2012 - site made by sissy kazzie
bottom of page